Povestea patronului de shaormerie angajat la Edilitara

Patron de shaormerie, angajat la Edilitara ca salvamar. E povestea lui Giuseppe Veisa, om de afaceri din Târgu Jiu, care a fost angajat ca salvator la bazinul didactic de înot din municipiu. 

Giuseppe a fost printre primii salvatori care au obținut atestatul de salvamar la malul Mării Negre. 

A lucrat ca salvamar mai bine de zece ani la Eforie, apoi s-a stabilit la Târgu Jiu, unde și-a urmat altă pasiune: cea de bucătar. 

"De 25 de ani m-am stabilit la Târgu Jiu și nu ma gândeam că voi mai putea fi salvamar. Am atestatul de salvamar și nu se compară oricum bazinul cu marea. Am fost zece ani salvamar la Eforie. Când am aflat că e nevoie de salvamar la acest bazin, m-am înscris la concurs și am obținut postul. M-am bucurat că pot să lucrez iar ca salvamar. Când nu sunt aici, sunt bucătar în continuare. Pot să îmbin ambele pasiuni", a mărturisit Giuseppe Veisa, într-un interviu pentru Antena 1. 

Patru salvamari au fost angajați să supravegheze târgujienii care vor merge să înoate. Unul dintre ei, Adrian Becheru, s-a autorizat ca salvator la Madrid, unde a și lucrat.

"Am obținut atestatul în Spania, în Madrid, unde am și lucrat ca salvator de piscină. Când m-am întors acasă am lucrat altceva, iar când am văzut acest anunţ, am zis că e cazul să mă întorc la meseria mea de bază", a spus Adrian.

Galerie foto



Vizualizări: 6,798

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: