Povestea tinerilor care au renunțat la oraș să facă bungalowuri de lux în Crasna

Un nou plus pentru turismul din Gorj. Doi tineri au investit toate economiile în dezvoltarea satului unde au copilărie. Dănuța și Cosmin au moștenit un teren de la bunici și au ridicat acolo, în doi ani, zece bungalowuri. Le-au deschis în această lună și turiștii sunt deja fascinați de colțul de rai creat la Crasna. 

Mai exact, în satul Drăgoiești, din Crasna, au fost ridicate cele zece case de vacanță. Urmează, lângă ele, și o piscină. Dănuța și Cosmin au investit tot ce aveau să-și vadă visul împlinit. Au cules idei din vacanțele petrecute, în special, în afara țării. 

"Ideile sunt furate din alte țări sau de la noi, din alte case de vacanță. Ne-am dorit ceva unic, inedit pentru zona noastră și am vrut să dezvoltăm localitatea noastră, satul unde am copilărit. Acest teren a fost moștenit de la străbunicii noștri. Aici a fost o casă bătrânească, un grajd pentru animale și noi i-am dat o nouă viață acestui loc", a spus Cosmin Negrea. 

Deși resortul este ridicat pe un deal, oaspetii au parte aici de tot confortul, de condiții de lux și de multă liniște. "Avem zece căsuțe independente, cu tot ce este necesar. Am încercat să avem câte ceva diferit în fiecare bungalow. Nu sunt două la fel. Avem și un restaurant, un lac pentru pescuit, zone de relaxare pentru copii, pentru adulți și lucrăm la o piscină", a mărturisit Dănuța Negrea. 

O noapte aici costă în jur de 400 de lei. Primii turiști au venit de la sute de kilometri depărtare. "Au venit turiști din Constanța, din Vrancea, București. Au fost foarte încântați și ne-au spus că este mai frumos decat au văzut în poze, iar pe noi un astfel de feedback ne umple de satisfacție. Ne dorim să dezvoltăm această zonă pentru că are un potențial turistic imens mai ales că suntem la poalele Transalpinei, sunt atât de multe locuri frumoase de vizitat în împrejurimi și ăsta este viitorul satului românesc ca să fie salvat și viu: turismul", ne-au mai mărturisit tinerii.

Galerie foto







Vizualizări: 2,651

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: