Cine va cânta imnul Campionatului Mondial de Fotbal din Qatar

Ediția din acest an a Campionatul Mondial de Fotbal se anunță una foarte spectaculoasă și costisitoare pentru că organizatorii au investit mulți bani și promit o mulțime de surprize într-un decor exotic. Recent a fost lansat şi imnul oficial interpretat de starul american Trinidad Cardona.

După Shakira în 2010, Jennifer Lopez în 2014 şi Will Smith în 2018, imnul Campionatului Mondial este interpretat de un artist american de 22 de ani. Trinidad Cardona nu este singur în această aventură și va fi acompaniat de fenomenul afrobeat Davido, dar și de Aisha, o frumoasă solistă din Qatar. Melodia se numește „Hayya Hayya”, se traduce „Mai bine împreună”, şi va fi interpretată prima oară „live” la tragerea la sorți de la Doha.

Imnul a fost prezentat cu o zi după ce a fost lansat balonul oficial al întrecerii, mingea „Al Rihla”, care înseamnă „călătorie” în limba arabă, şi care este produsă de firma Adidas. Mingea este din piele poliuretanică, având o formă inovatoare din 20 de panouri care asigură o mai bună precizie, stabilitate şi rotaţie în aer. Prima apariţie publică a acestei mingi se va bucura pe prezenţa unor foşti jucători precum Iker Casillas, Kaka, Farah Jefry sau Nouf Al Anzi, cărora li se va alătura un grup de tinere speranţe din Qatar, Emiratele Arabe Unite, Arabia Saudită şi Egipt.

Vizualizări: 828

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: