Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

PP-DD Gorj cere reîntregirea salariilor din CEO

Partidul Poporului - Dan Diaconescu (PP-DD), filiala Gorj, ia act cu îngrijorare de noua încercare a administraţiei Complexului Energetic Oltenia de a învrăjbi salariaţii, prin promisiunea că va redistribui muncitorilor economia făcută prin reorganizarea personalului TESA.

Creşterea salarială pe care o anunţă, de fapt, directorul general executiv Laurenţiu Ciurel este de doar 20 de lei pe lună, dacă luăm în calcul anunţul administraţiei că economia redistribuită este un milion de euro pe an. Această aşa-zisă majorare este de fapt o bătaie de jos la adresa tuturor angajaţilor, mineri, energeticieni şi personal TESA, câtă vreme anul trecut fiecare salariat a pierdut în medie 600 de lei pe lună, pierdere menţinută şi în acest an.

Solicităm conducerii Complexului Energetic Oltenia reîntregirea salariilor pentru toţi angajaţii, salarii tăiate abuziv anul trecut, cu încălcarea Contractului Colectiv de Muncă, precum şi indexarea salariilor reîntregite cu rata inflaţiei.

„Constatăm că politica managerului numit politic, susţinut de PSD şi Ion Călinoiu, este aceea de a eficientiza societatea doar pe spinarea angajaţilor luând din buzunarul fiecăruia, în fiecare lună, contravaloarea a 600 de pâini sau poate a ratelor pe care salariaţii le au la bănci“, a declarat Niculina Mocioi, preşedintele PP-DD Gorj.

PP-DD Gorj solicită managementului CE Oltenia să prezinte o situaţie cu veniturile realizate în 2013 de membrii Directoratului, Adunării Generale a Acţionarilor şi Consiliului de Supraveghere.

 

Biroul de presă

Vizualizări: 111

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima ora:

Citește și: