Prefect: Ne luăm bagajele și mergem

Prefectura Gorj va intra în reabilitare anul viitor, iar instituțiile care își desfășoară activitatea în cadrul Palatului Administrativ trebuie să își găsească alte spații în care să-și desfășoare activitatea. Proiectul de reabilitare este prins în lista sinteză a Companiei Naționale de Investiții.

Prefectul de Gorj, Marcel Iacobescu, spune că se vor găsi alte clădiri pentru a-și desfășura activitatea până când imobilul va fi reabilitat. Una dintre variante este aceea ca cei care lucrează la Prefectura Gorj să meargă la sediul Jandarmeriei.

”Vrem să reabilităm clădirea. Ne vom lua bagajele și vom merge pe perioada cât CNI va prelua spațiul. Vom găsi locații și ne vom desfășura activitatea în alte clădiri. Nu trebuie să mai stea toate instituțiile într-un singur loc. Instituția Prefectului poate merge la sediul Jandarmeriei, Consiliul Județean în altă parte, iar serviciile deconcentrate în alte zone ale orașului. Vom găsi locații pentru fiecare în altă parte”, a spus prefectul de Gorj, Marcel Iacobescu.

În acest moment nu se cunoaște cu exactitate termenul de începere a lucrărilor.

Vizualizări: 3,532

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: