Primăria încearcă din nou să investească la UATAA Motru

Autoritățile locale continuă să investească bani de la bugetul local la Uzina de Agent Termic și Alimentare cu Apă Motru. O nouă investiție anunțată de autoritățile locale se ridică la peste 19.300.000 fără TVA.

Este vorba de modernizarea instalației de evacuare a zgurii și cenușii din cazanul CR0102 din cadrul UATAA Motru.

Procedura de licitație a contractului de achiziție publică a fost demarată pentru a patra oară, anunță autoritățile din Motru.

”S-a publicat în sistemul electronic de achiziții publice anunțul pentru participare la licitație. Contractul este unul de furnizare de produse și constă în furnizarea, montajul și punerea în funcțiune sistemului de benzi transportoare, concasor, umidificator de cenușă, elevator cu cupe și siloz pentru depozitare. Pe lângă aceste echipamente, contractul mai presupune și întocmirea documentației necesare în vederea obținerii autorizațiilor necesare pentru demararea investiției realizată prin Ministerul Dezvoltării, cu o cofinanțare de la bugetul local. Este a patra oară când Primăria Motru inițiază această achiziție, după ce procedurile anterioare au fost anulate fie că nu au fost depuse oferte, fie că ofertele nu au corespuns cerințelor”, a precizat primarul din Motru, Cosmin Morega.

Vizualizări: 930

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: