Turiștii din Rânca vor primi amenzile prin poștă. Anunțul prefectului!

Aglomerația din stațiunea montană Rânca s-a lăsat și cu amenzi pentru turiștii care au parcat haotic. Prefectul de Gorj, Marcel Iacobescu, spune că polițiștii au filmat cu aparatul radar toate mașinile parcate ilegal în stațiunea montană, iar amenzile vor ajunge prin poștă.

Iarna a venit și au început să apară și problemele în stațiunea montană Rânca. Lipsa locurilor de parcare îi enervează pe turiști, iar aceștia sunt nevoiți să își lase mașinile pe unde apucă. Cu toate acestea, prefectul de Gorj îi acuză că nu țin cont de indicatorul cu oprirea interzisă, iar cel mai probabil o parte dintre turiști vor primi și amenzi.

”Sunt mulți oameni care parchează pe unde prind loc, iar acest lucru arată bunul simț din trafic. În momentul în care există un indicator cu staționarea sau oprirea interzisă, acesta trebuie să fie respectat. Au fost polițiștii acolo și au filmat cu aparatul radar. Cel mai probabil vor fi și sancționați unii dintre ei. Cea mai mare aglomerație a fost duminică” spune Marcel Iacobescu, prefectul de Gorj.

Problema locurilor de parcare în stațiunea montană Rânca este cunoscută de ani buni, însă soluții nu au prea fost găsite.

Vizualizări: 8,108

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: