Prefecții și subprefecții, schimbați în două zile

Prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan afirmă că prefecţii vor fi schimbaţi din funcţii "foarte repede". "Deci în secunda în care vom avea guvernul valid, Ludovic Orban şi echipa domniei sale, (...) cred, sper din tot sufletul să nu treacă (...) mai mult de 48 de ore pentru a schimba toţi prefecţii şi subprefecţii", a spus Rareș Bogdan.

Europarlamentarul anunță schimbări și la instituțiile deconcentrate: "Vom face audit în fiecare instituţie, în fiecare companie a statului, în fiecare minister, în fiecare instituţie din subordine şi vom vedea exact competenţele şi modul în care aceşti oameni au fost promovaţi sau modul în care aceşti oameni au fost angajaţi".

Rareş Bogdan a explicat că se va face o redistribuire, spunând că "fetiţele cu mapa" trebuie să fie mai puţine. "Dar vă asigur că noi nu dăm afară oameni doar pentru că au fost, pentru că au lucrat în vremea guvernării PSD. Nu, dacă sunt slabi, dacă au avut lipsă de performanţă, dacă au ajuns prin concursul trucate, dacă s-au dovedit a fi nişte captivi ai ordinelor primite de la partid şi nu ai slujirii cetăţeanului atunci vor pleca", a mai spus el.

Vizualizări: 3,520

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: