Cozmin Guşă vrea să înceapă reformarea PSD

Cozmin Guşă a declarat marţi, pentru AGERPRES, că a desenat o "schiţă de reformare" a PSD, partid al cărui membru a devenit prin adeziunea semnată luni, un proces de transformare fiind necesar la nivelul tuturor structurilor politice, chiar şi la PNL, care se bucură în acest moment "de un val de simpatie".

"Am tot analizat în ultima perioadă şi mi-am dat seama că mă apropii de 50 de ani şi ar trebui să mă întorc pentru o perioadă politică şi, până la urmă, m-am decis. Şi cum tot timpul eu am fost de stânga, am ales PSD pentru că era singurul. Pro România, chiar dacă se declară de stânga şi are oameni din PSD, pe lângă faptul că are această alură de tip securistic, nici nu are aspiraţii, cel puţin la câţiva lideri de acolo, care să reprezinte interesele de stânga", a explicat Guşă.

El a adăugat că schiţa de reformare pe care a elaborat-o propune acţiuni pentru perioada următoare care să transforme PSD într-un "partid al românilor buni". El a precizat că nu a discutat cu preşedintele PSD, Viorica Dăncilă, despre reîntoarcerea în partid.

Cozmin Guşă a spus că este apropiat de fostul lider al PSD Adrian Năstase, cu care împărtăşeşte aceleaşi idei legate de o reformă a partidului.

Vizualizări: 1,545

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: