Încă o încercare de debarcare a viceprimarului

Primarul din comuna gorjeană Bustuchin, Ion Ciocea, nu a renunțat la ideea de a elibera din funcție viceprimarul, care a avut îndrăzneala de a-i lua locul la conducerea filialei PSD din localitate. Gheorghe Stoenescu va fi candidatul PSD la alegerile din 2020, iar Ciocea încearcă să îi diminueze șansele de a câștiga.

Oficial, motivul revocării ar fi lipsa de bani. Ciocea a mai pus proiectul pe ordinea de zi și în ședința precedentă, dar l-a retras. În ședința din 31 octombrie, acesta ar putea fi supus la vot.

Viceprimarul Stoenescu s-a arătat uimit de faptul că primarul a reluat acest subiect. “Am văzut pe ordinea de zi o repunere a acestui proiect. Nu mă așteptam. A fost o dezamăgire și o lovitură și prima dată. Nu reușesc să înțeleg motivele reale, mai ales că s-au primit foarte mulți bani și la rectificare. Deci principalul motiv pică”, a spus viceprimarul la Radio Infinit.

Stoenescu a spus că a fost informat că trebuie să își desfășoare activitatea într-o anexă a primăriei și i-au fost schimbate atribuțiile. La Bustuchin zece din cei 11 consilieri locali sunt de la PSD. (A.A.)

Vizualizări: 1,889

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: