Orban vrea „controale la sânge” în toată țara

Premierul României a solicitat prefecților și șefilor de instituții deconcentrate ca, în vedere asigurării respectării regulilor de protecție a sănătății oamenilor, să amplifice la maximum controalele.

Prim-ministrul a cerut astfel controale în supermarketuri, în piețe, la metrou și în transportul feroviar, la terase, cluburi, restaurante și benzinării, precum și la locurile de joacă pentru copii.

Alte zone luate în vizor sunt instituțiile publice - ANAF, Direcţiile de Impozite şi Taxe Locale, Registrul Comerţului, precum şi la cele ale companiilor care furnizează servicii şi trebuie să asigure respectarea regulilor pentru clienţii lor care vin să îşi plătească facturile.

”Vreau să transmit un mesaj simplu: fără menajamente, fără milă față de cei care încalcă legea și care încalcă regulile de protecție sanitară. Toate instituțiile cu atribuții de control trebuie să fie mobilizate în teren și să controleze la sânge peste tot unde trebuie respectate reguli, respectarea acestor reguli, și să dicteze toate sancțiunile legale împotriva celor care încalcă regulile”, a cerut premierul.

Vizualizări: 1,781

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: