Spitalul Județean de Urgență caută medici pe care să-i plătească la oră 

Se acutizează problema lipsei de medici de la Spitalul Județean de Urgență (SJU) din Târgu-Jiu. Mulți specialiști au ales să lucreze în mediul privat, alții au ieșit la pensie, iar cei care vin să se angajeze sunt destul de puțini în raport cu nevoia unității medicale din Târgu-Jiu. În disperare de cauză, conducerea unității medicale caută specialiști care să presteze serviciu medicale cu ora.




Ar fi nevoie urgentă de un medic radiolog, un pediatru și un neuropsihiatru, iar specialiștii care vor să presteze servicii cu ora în cel mai mare spital din Gorj, trebuie să-și depună oferte cu prețul pe oră însoțite de dosarul personal până pe data de 27.05.2024. 


Selecția ofertelor pe fiecare specializare în parte se va face în data de 28 mai 2024, in baza unei proceduri interne a Spitalului Județean de Urgență din Târgu-Jiu, și se vor contracta serviciile cu cel mai mic preț.


Este nevoie de un medic neuropsihiatru în cadrul Cabinetului de Neuropsihiatrie Infantilă din Ambulatoriu, care va oferi consultații de două ori pe săptămână.


Și în secția de Radiologie și Imagistică Medicală ar fi nevoie de un medic cu program normal care să presteze servicii când este solicitat de șeful Secției. Pentru această specializare conducerea spitalului vrea să încheie două contracte cu câte 6 ore pe zi.


Pentru Secția de Neonatologie se caută un medic primar neonatolog, dispus să asigure linia de gardă la solicitarea șefului de secție.


Toate contractele de prestări servicii cu medicii care își vor depune ofertele de muncă și vor fi selectați de conducerea SJU Gorj vor fi încheiate până la sfârșitul anului cu posibilitatea de prelungire.

Vizualizări: 1,278

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sănătate:

Citește și: