Prefectul și subprefecții, pe rând la Rânca

Șefii din Prefectura Gorj au luat la pas stațiunea montană Rânca. Aglomerația infernală din ultima perioadă a determinat autoritățile să se urce în mașini și să plece pentru a coordona lucrurile, mai ales că turiștii au fost extrem de revoltați.

Pentru a evita o nouă formare de cozi interminabile pe drumul spre Rânca, reprezentanții Prefecturii Gorj au decis să meargă în stațiune pentru a vedea cum stau lucrurile. Prefectul de Gorj, Cosmin Pistol, împreună cu ce doi subprefecți au coordonat echipajele de poliție și jandarmi, iar turiștii nu au mai stat ore în șir să aștepte.

”Am avut cod galben de ninsori, iar cel mai mult a nins în Rânca. S-a acordat o atenție deosebită acelei zone. Vineri a mers domnul subprefect Grigorescu, sâmbătă a fost domnul prefect Pistol, iar duminică subprefectul Drăgușin. S-a intervenit în fiecare zi și nu au mai fost situațiile întâlnite anterior. Aglomerație a fost, însă nu și blocaje. Tot în stațiune a mers și conducerea poliției și jandarmeriei din Gorj”, a spus Corina Belteu, purtătorul de cuvânt al Prefecturii Gorj.

În perioada sărbătorilor de iarnă, dar și după acestea, mii de turiști ajungeau zilnic în stațiunea montană, formându-se cozi interminabile de mașini.  

Vizualizări: 6,406

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: