Prefectul Teodorescu o ia la fugă

Prefectul de Gorj, Claudiu Teodorescu, va participa astăzi, la ora 10, la crosul tineretului, organizat de Direcţia Judeţeană pentru Tineret şi Sport, în zona pietonală din centrul Târgu Jiului. Traseul are 1.600 de metri, iar prefectul crede că îl va duce la bun sfârşit. La cros sunt aşteptaţi peste 400 de participanţi. În cadrul aceluiaşi eveniment, vor avea loc meciuri de Street-Ball pe terenurile de baschet ale CS Pandurii Târgu Jiu. Acţiunea are loc cu ocazia Zilei Tineretului. Horaţiu Gorun, directorul Direcţiei Judeţene pentru Tineret, a declarat că marcarea Zilei Tineretului trebuia să aibă loc pe 2 mai, însă, din cauza altor evenimente, aceasta a fost întârziată.

Tot astăzi va avea loc un târg de joburi pentru tineri, în holul Facultăţii de Drept. Zece agenţi economici îşi vor prezenta ofertele de locuri de muncă. De la ora 18:00 în centrul Târgu Jiului va avea loc un Flash-Mob, care se va desfăşura sub sloganul „Tineri cu bun simţ”.

Evenimentele continuă la Târgu Jiu şi pe 9 Mai, când se sărbătoreşte Ziua Europei. În centrul municipiului va fi amenajat un punct de informare „Voluntari pentru Viitor”, iar în incinta Facultăţii de Ştiinţe Administrative din Târgu Jiu se va desfăşura un simpozion având ca temă sărbătorirea Zilei Europei,  „Cetăţean Român, cetăţean european”, la care vor participa elevi şi studenţi. Spre seară, pe 9 mai, în centrul Târgu Jiului se va cânta imnul Europei în Amfiteatrul Victoria, după care elevii Palatului Copiilor din Târgu Jiu vor susţine un spectacol în aer liber. (A.A.)

Vizualizări: 151

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: