Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Prefectura cere precizări suplimentare Primăriei Târgu Jiu

Instituția Prefectului Gorj nu s-a pronunțat cu privire la legalitatea hotărârii Consiliului Local Târgu Jiu privind angajarea unei case de avocatură pentru a reprezenta primăria în procesul în care contestă un raport ANAF. Prefectul de Gorj vrea să afle de la primărie dacă poate angaja cheltuiala necesară cu casa de avocatură. „Am trimis solicitare către Primăria Târgu Jiu să lămurească un anumit aspect, aștept răspunsul și apoi vom lua decizia. Vrem să știu dacă pot angaja această cheltuială pentru o casă de avocatură”, a spus prefectul Ciprian Florescu.

Inspectorii ANAF au stabilit un prejudiciu de circa 3,8 milioane de lei din contractul privind iluminatul ornamental de sărbători, indicând drept vinovați mai mulți directori din primărie și fostul primar. Casa de avocatură ar costa 12.500 de lei. (A.A.)

Vizualizări: 714

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: