Premieră! Turneu de tenis de câmp, la Novaci

Oraşul Novaci a fost gazda unui mare turneu de tenis de câmp. „Cupa Novaci” s-a desfăşurat pentru prima dată în oraşul de sub munte, iar autorităţile locale promit noi competiţii sportive.

La turneul de tenis au participat 16 sportivi, competiţia fiind destinată tenismenilor seniori. Partidele de simplu şi dublu s-au desfăşurat pe baza sportivă a Şcolii Gimnaziale din Pociovaliştea. Turneul de tenis a fost organizat de Primăria Novaci, iar cei mai buni sportivi au fost premiaţi. „La primul turneu de tenis pe care l-am organizat la Novaci am avut participanţi din Baia de Fier, Târgu Jiu, Bucureşti, dar şi din Novaci. Cei mai buni tenismeni au fost recompensaţi cu premii, medalii şi cupe. Pot să spun că a fost o reuşită. Participanţii au fost foarte încântaţi. Competiţia s-a desfăşurat pe un teren amenajat de primărie acum trei ani, care se prezintă în condiţii foarte bune. Având baza sportivă şi o solicitare din partea tinerilor, le-am oferit ocazia să îşi arate talentul. Am fost foarte încântat de modul în care s-au prezentat, foarte disciplinaţi, bine pregătiţi”, a declarat Dumitru Leuştean, primarul oraşului Novaci.

Cel mai bun tenismen s-a dovedit a fi un tânăr din Baia de Fier, urmat îndeaproape de un sportiv din Novaci.

Primarul Dumitru Leuştean mai vrea să organizeze în toamna aceasta un turneu de tenis de masă şi încă un altul de tenis de câmp. „Vom mai organiza un turneu toamna aceasta, iar până atunci vom avea şi un turneu de tenis de masă, pe categorii de vârste. Pentru următorul turneu de tenis de câmp s-au anunţat participanţi din mai multe localităţi şi va fi cu siguranţă un turneu interesant”, a mai spus primarul oraşului Novaci.

Vizualizări: 2,482

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: