Premierul Canadei a anunțat că divorțează. Acesta urmează modelul tatălui său!

Premierul canadian Justin Trudeau a anunțat public că divorțează de soția sa Sophie Trudeau. Interesant este faptul că și tatăl său a divorțat tot în timp ce era prim-ministru.

Vestea că premierul canadian, Justin Trudeau, și soția sa, Sophie Grégoire Trudeau, se separă a fost făcută publică de cabinetul premierului candadian. Cei doi au semnat un acord juridic, a anunțat miercuri biroul său într-o declarație care pare să marcheze sfârșitul căsătoriei de 18 ani a cuplului.

"Ei au lucrat pentru a se asigura că au fost luate toate măsurile legale și etice în ceea ce privește decizia lor de a se separa și vor continua să facă acest lucru și în continuare", se arată în comunicat.

Premierul canadian are 51 de ani, și Sophie Trudeau are 48 de ani iar cei doi s-au căsătorit la sfârșitul lunii mai 2005, având trei copii.

"Ei rămân o familie apropiată, iar Sophie și premierul se concentrează pe creșterea copiilor lor într-un mediu sigur, iubitor și colaborativ", se arată în comunicat. 

Și ca să confirme cele spuse cabinetul premierului anunță că familia va fi împreună în vacanță, începând de săptămâna viitoare.

Trudeau este al doilea prim-ministru din Canada care anunță o separare în timpul mandatului.  Tatăl său, Pierre Trudeau, s-a despărțit de soția Margaret în 1979, iar cei doi au divorțat în 1984.

Justin Trudeau a canalizat puterea de vedetă a tatălui său, un simbol liberal, atunci când a fost ales pentru prima dată în 2015. 

Vizualizări: 1,400

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: