Premii pentru cei mai buni colindători

Oraşul Târgu Cărbuneşti va fi miercuri, 12 decembrie, gazda unui festival-concurs de colinde. Competiţia „E vremea colindelor” se află anul acesta la cea de-a VI-a ediţie şi este destinată copiilor şi tinerilor de până în 18 ani.

Manifestările se vor desfăşura, începând cu ora 10:00, în sala de festivităţi a primăriei. Cei mai talentaţi colindători vor fi premiaţi de autorităţile locale din Târgu Cărbuneşti. „Ne-am fi dorit ca acest festival să se desfăşoare la Casa de Cultură, dar acolo încă se lucrează pentru modernizarea clădirii. La concurs se pot înscrie copii şi tineri din orice zonă. Înscrierile se pot face până în ziua în care se va desfăşura festivalul. Vom oferi premii pentru cei mai buni participanţi. Suma pe care am alocat-o pentru premii este de aproximativ 4.000 de lei”, a declarat Dănuţ Birău, primarul oraşului Târgu Cărbuneşti.

Festivalul de colinde este organizat de Palatul Copiilor Târgu Jiu, Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Gorj şi Primăria Târgu Cărbuneşti.

Vizualizări: 436

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: