Moş Nicolae a ajuns la copiii din Cîlnic

Moş Nicolae a venit cu daruri pentru aproximativ 200 de copii din Cîlnic. Pentru că au fost cuminţi, micuţii au primit multe dulciuri şi sucuri. Darurile au ajuns la copii prin intermediul primarului Dumitru Vulpe.

Darurile oferite de Moş Nicolae au fost distribuite joi, 6 decembrie, în unităţile şcolare de pe raza comunei Cîlnic. „A venit Moş Nicolae şi anul acesta. Toţi copilaşii au fost cuminţi. Şi-au făcut ghetuţele. Am împărţit pachete care conţin dulciuri şi o sticlă de suc. Au primit astfel de daruri toţii copiii care frecventează cursurile şcolare la unităţile de învăţământ de pe raza comunei. În jur de 200 de copii au primit cadouri de la Moş Nicolae”, a declarat Dumitru Vulpe, primarul comunei Cîlnic.

Fiecare copil a primit o plasă cu bunătăţi în valoare de circa 30 de lei.

Ca în fiecare an, preşcolarii şi şcolarii din comuna Cîlnic vor fi vizitaţi şi de Moş Crăciun. Primarul Dumitru Vulpe spune că cei mici vor primi mai multe daruri de această dată, însă vor trebui să-l răsplătească pe bătrânul moş cu cântece, colinde şi poezii. „Va veni şi Moş Crăciun. Bineînţeles, după serbarea de sfârşit de an, vor primi toţi copiii câte un pachet. Moş Crăciun va fi mai generos decât Moş Nicolae”, a spus primarul din Cîlnic.

Serbarea în care vor fi implicaţi toţi copiii din localitate va avea loc la căminul cultural din centrul comunei, iar darurile vor fi distribuite celor mici la sediul Primăriei Cîlnic.

Galerie foto



Vizualizări: 443

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: