Premii pentru elevii din Turburea, de Ziua Educaţiei

Autorităţile locale din Turburea le vor face câte o bucurie elevilor din comună joi, 6 octombrie, de Ziua Educaţiei. Potrivit directorului adjunct al şcolii, Gheorghe Benegui, vor fi premiaţi toţi copiii care participă la activităţile sportive, culturale şi educative, fiind acordate aproximativ 80 de premii.

Manifestările de Ziua Educaţiei încep încă de miercuri, cu o expoziţie de pictură şi desene la Liceul Tehnologic Turburea. „Pe data de 5 octombrie, de Ziua Educaţiei, Liceul Tehnologic Turburea cu toate şcolile din subordine desfăşurăm diferite activităţi în care vor fi implicaţi peste 320 de elevi. Activităţi în mai multe domenii: sportiv, cultural. Toţi elevii vor fi premiaţi de către comuna Turburea, în jur de 80 de premii, la toate disciplinele şi la toate competiţiile”, a spus Gheorghe Benegui, directorul adjunct al Liceului Tehnologic Turburea.

Premiile constau în îmbrăcăminte, rechizite şcolare şi diferite produse alimentare, valoarea acestora ridicându-se la 8.000 de lei pentru toţi copiii.

Vizualizări: 971

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: