Presa, politicienii și alți oameni influenți îi vor postul lui Boza

Liderii de sindicat din FNME refuză să creadă că directorul la a cărui icoană se închină de trei ori pe zi a spus despre ei că „am încercat să îi înţeleg, să fiu aproape de ei, să mă cobor la mintea lor, să vorbesc la fel ca ei”. În timp ce vicepreședintele FNME, Constantin Mitrescu, a spus că Boza s-a referit la unii lideri săraci cu duhul gen Crețan sau Bunoaica, președintele FNME spune că lui Boza i s-au pus cuvinte în gură. “Există o mișcare mediatică negativă la adresa domnului Boza”, a spus Dumitru Pîrvulescu. Acesta știe și motivul. “Sunt destui care doresc acest post în Complexul Energetic Oltenia, mai ales acum când treaba merge. Cred că sunteți de acord cu mine”, a spus Pîrvulescu la Tele 3. Întrebat despre cine este vorba, a spus “Și politicieni, și alți oameni influenți”.

Pîrvulescu nu crede că Boza a spus că s-a coborât la mintea sindicaliștilor, deoarece această parte a declarației a fost preluată doar de economica.net, nu și de investenergy.ro, organizator al dezbaterii. “Nu există o înregistrare audio-video cu afirmația”, a mai spus Pîrvulescu.

Managerul CE Oltenia, Sorin Boza, a spus în conferința de presă de la București și altceva. Că este iubit de sindicalişti pentru că îi ajută de câte ori vor. „E important că sunt aproape de ei, îi ajut de câte ori vor. Programul începe la 7 dimineaţă şi vin 3-4, au nevoie, îi ajut”, fără a specifica dacă e vorba de nevoi personale sau ale oamenilor pe care îi reprezintă. (R.S.)

Vizualizări: 1,545

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: