Plătiți de CE Oltenia să stea prin restaurante

Acuzații grave aduse de liderul unui sindicat mic din Complexul Energetic Oltenia colegilor lui care conduc marile federații sindicale. Constantin Crețan spune despre ceilalți lideri sindicali că „sunt plătiți regește să-i ridice statuie lui Boza”.

Sorin Boza, managerul CE Oltenia, a reușit să-i reducă la tăcere pe liderii sindicali, în ciuda problemelor pe care salariații le au în cariere și termocentrale. Oamenii se plâng de condițiile de transport, de lipsa echipamentelor de lucru, de lipsa pieselor de schimb, a alimentației de protecție. Liderii sindicali însă au numai laude pentru director, iar Crețan are o explicație. „Liderii sindicali sunt plătiți, au un departament al lor la Complexul Energetic Oltenia și nici nu trec pe acolo. Merg la un restaurant din zona complexului și stau acolo. I-a încadrat pe posturi bine plătite și nu prestează nicio activitate”, a spus Crețan la Radio Infinit.

Atacul lui Crețan vine după ce vicepreședintele Federației Naționale Mine Energie, Constantin Mitrescu, a spus că știe la cine s-a referit managerul CEO, atunci când a spus că a coborât la mintea liderilor sindicali, pentru a putea negocia cu ei. „În comisia de negociere sunt lideri, nu puțini, la care chiar trebuie să cobori ca să ajungi la mintea lor. Bunoaica este cel mai sărac cu duhul, nu trebuie să fie deranjat. El Crețan, chiar Căldărușe, la ei s-a referit”, a spus Mitrescu. (R.S.)

Vizualizări: 2,371

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: