Președinte de club, acuzat de răpire, sechestrare și torturare

Clubul francez PSG are o săptămână agitată sau cel puțin unii dintre cei de la Paris au avut predicții astrale proaste. După ce luni jucătorul Hakimi a fost acuzat de viol, marți chiar președintele clubului, Nasser Al-Khelaifi, a fost acuzat de răpire și tortură.

Președintele celor de la PSG, Nasser Al-Khelaifi, este anchetat pentru acuzații foarte grave. La mai puțin de 24 de ore de când fundașul marocan Hakimi a fost acuzat de viol, un alt scandal a zguduit marți Paris Saint Germain.

Președintele clubului, Nasser Al-Khelaifi, va fi cercetat după ce un bărbat de 41 de ani acuză că ar fi fost răpit, sechestrat și torturat de acesta. ”El susține că a fost închis în Qatar timp de șase luni și a fost torturat. Apoi, a fost plasat în arest la domiciliu. În final, a fost lăsat să plece în luna noiembrie, după ce a semnat un document prin care a promis că nu va face publice documentele compromițătoare despre Nasser Al-Khelaifi”, au scris cei de la cotidianul L’Equipe.

Motivul pentru care Tayeb Benabderrahmane ar fi fost răpit, torturat și sechestrat timp de nouă luni și jumătate în capitala Qatarului, Doha, este pentru că acesta ar fi deținut documente compromițătoare împotriva lui Nasser Al-Khelaifi și rolul său în coruperea FIFA, pentru ca statul din Golf să câștige dreptul de a organiza Mondialul din 2022, a informat gsp.ro.

Trei procurori din Paris au fost desemnați să investigheze acuzațiile franco-algerianului Tayeb Benabderrahmane, care ar fi deținut informații privind implicarea președintelui de la PSG în manipularea alegerilor care au dus la organizarea Cupei Mondiale în Qatar.

Vizualizări: 1,858

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Externe:

Citește și: