Președintele FNME și-a dezvăluit salariul

Recent votat din nou în funcția de președinte al Federației Naționale Mine Energie, Dumitru Pârvulescu a refuzat să spună exact ce salariu câștigă la Complexul Energetic Oltenia. S-a rezumat să spună că are un salariu „undeva de 1,3 ori mai mare față de un conducător de formație” ca inspector social.

Dumitru Pârvulescu a fost întrebat, la TV Sud, care este venitul lui ca angajat al companiei energetice, dar nu a vrut să ofere o cifră exactă: „Întrebarea e legată de chestia cu inspectorul social. Salariul îl am atât cât a hotărât instanța. Eu am fost abuziv scos din circuit, cum s-ar zice, am fost plătit de sindicat aproape trei ani de zile, pe timpuri, pe timpul lui Ciurel, al lui Ciobotărică. Când a venit domnul Ionel Ilie, am fost reîncadrat cu toate că legea spunea clar atunci când sindicatul spune că nu mai plătește persoana care s-a lăsat de sindicat, e obligat să-l angajeze, dar a găsit Ciobotărică fel și fel de chestiuni de a mă duce la calendele grecești de la solicitarea mea”.

Liderul FNME a adăugat că nu are un salariu foarte mare în comparație cu un conducător de formație, de exemplu. „Față de un conducător de formație, am salariul undeva de 1,3 ori mai mare. Când am venit eu la sindicat, un președinte de sindicat, față de mine care eram inginer la timpul respectiv, avea salariul de patru ori mai mare. Acum sunt muncitori care îi depășesc la salarii pe mulți CFL-iști”, a mai spus Pârvulescu.

În urmă cu câteva zile, Pârvulescu a fost votat din nou în funcția de președinte al FNME.

Vizualizări: 4,382

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: