Pârvulescu (FNME): Unii sindicaliști joacă teatrul administrației

Nici nu au început negocierile pentru noul Contract Colectiv de Muncă din cadrul Complexului Energetic Oltenia, că unii sindicaliști sunt acuzați deja că „joacă teatrul administrației” în loc să lupte pentru binele minerilor și energeticienilor pe care îi reprezintă. Afirmația vine de la liderul FNME care își cataloghează unii colegi sindicaliști ca fiind „neserioși”.

„Sunt anumiți colegi din Comisie care joacă teatru, teatrul administrației, și poate de asta am ajuns aici. Trebuie să spunem și asta! Nu vreau să dau nume! Poate va veni un moment să dau și nume. Sunt aleși de sindicaliștii din sindicatele lor și au dreptul să se așeze la masa negocierilor”, a spus Dumitru Pârvulescu întrebat despre speranțele dinaintea negocierilor pentru noul Contract Colectiv de Muncă.

Acesta a mai adăugat că vor fi taxate, de acum înainte, toate aceste ieșiri din comisia de negociere astfel încât salariații să își dea seama cine îi reprezintă în discuțiile cu administrația. „Poate de multe ori o fac din neștiință sau din interes. Asta e marea problemă a hulitei FNME, dar prin faptul că eram într-o organizație nu își permitea nimeni să iasă din rând, să facă glume când nu trebuie făcute glume. Cei care sunt serioși sunt mai mulți decât cei neserioși. Sper să îi acoperim pe cei neserioși când fac anumite chestiuni. Începând de acum, vom avea grijă să scoatem în evidență astfel de chestiuni la viitoarea comisie de negociere și îi atenționez pe aceia care joacă teatru”, a mai spus președintele FNME.

Vizualizări: 1,950

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: