Preşedintele PP-DD a dat în judecată CL Motru

Preşedintele PP-DD Gorj, Robert Filip, a depus acţiune în instanţă împotriva Consiliului Local Motru pentru că îi ţine încă pe funcţii pe cei patru consilieri care au fost excluşi din partid. Filip vrea ca locul acestora să fie luat de ceilalţi oamenii ai partidului de pe lista de supleanţi. „Am depus acţiunea în instanţă urmând acum să urmăm calea legală, să vedem cine are dreptate şi cine nu. Noi vrem să ne recuperăm oamenii care sunt următorii pe listă, de ce să pierdem oamenii pentru că toţi acei oameni de pe listă au muncit şi toţi acei oameni au dreptul să-i suplinească pe cei excluşi. Acum o să urmeze primăria Târgu Jiu şi Consiliul Judeţean Gorj”, a declarat preşedintele PP-DD Gorj, Robert Filip.

Primarul municipiului Motru spune că nu a comis nicio ilegalitate ţinându-i în continuare pe cei patru consilieri pe funcţii. „Ştiţi că Instituţia Prefectului a trimis adresă la Minister să-i comunice ce soluţie să dea în cazul celor patru consilieri PP-DD care au fost excluşi. Am primit chiar eu răspunsul de la Ministerul Administraţiei care spune că cei patru nu şi-au pierdut calitatea de consilieri pentru că au fost excluşi din PP-DD după ce ei şi-au anunţat în plen demisia din partid şi au trecut independenţi. Dacă ei au acţionat în instanţă, e problema lor, instanţa va decide cine are dreptate”, a declarat Dorin Hanu, primarul municipiului Motru.

Ilie Petrescu, Ion Răducu, Constantin Colţatu şi Florentina Petrişor sunt cei patru consilieri locali excluşi de PP-DD care acum sunt independenţi.

Vizualizări: 161

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: