Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Presupusa victimă a lui Băsescu: "Vă rog frumos să încheiaţi acest subiect, pentru că nu este nimic adevărat"

"Vreau să daţi uitării acest episod. Este o prostie. Nu e nimic adevărat din ceea ce se susţine la televizor. La imaginile de la televizor, chiar vă rog frumos să încheiaţi acest subiect, pentru că nu este nimic adevărat. Nu mă interesează cine este la dumneavoastră în studio. Domnule, e problema dânsei ce susţine. Pe mine nu mă interesează", a declarat presupusa victimă a agresiunii din 2004 a lui Traian Băsescu, Bogdan Istrăţoiu.
Cu privire la declaraţiile pe care le face mătuşa sa, adolescentul a spus: "Nu am nicio problemă cu mătuşa mea, dar atâta timp cât ea vorbeşte în numele meu, nu mai vreau să aud de asta.  Poate că dânsa spune adevărul, dar eu nu pot comenta. Mi s-a schimbat mie părerea, maică-mea este bolnavă, eu am făcut un atac de panică. Vreau să-mi retrag tot ceea ce am spus. Eu nu mai vreau să fiu implicat în nimic".
Practic, televiziunile mogulilor care au dorit să îi facă o execuţie publică preşedintelui Traian Băsescu au reuşit să aducă în pragul disperării familia lui Bogdan.

Detalii pe HotNews.

Vizualizări: 66

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima ora:

Citește și: