Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Prezență de peste 100% în două secții din Gorj

În două secții de votare din județul Gorj s-a raportat, la ora 19.00, o prezență la urne de peste 100%.

Este vorba de secția nr. 258, amenajată la școala generală din Cerna Sat, cea mai îndepărtată localitate din județul Gorj, și secția nr. 283, de la căminul de bătrâni Suseni.

La Cerna Sat, pe listele permanente figurau, în total, 50 de alegători. Până în ora 19.00 au votat 52 de persoane, majoritatea pe liste suplimentare, respectiv 30 de votanți. Așa se face că prezența la vot s-a ridicat la 104%.

O prezență mai bună a fost semnalată la Centrul de Îngrijire și Asistență Socială din Suseni, comuna Runcu. Aici votaseră 251 de alegători, deși pe listele permanente erau înscrise 239 de persoane. 96 de voturi s-au înregistrat cu urna mobilă. Astfel, secția 283 a raportat, cu două ore înainte de închiderea urnelor, o prezență de 105,02%.

Rezultate de peste 60% se înregistrează și în secții din Târgu Cărbunești – Pojogeni, Bălănești, Bengești Ciocadia, Bumbești-Pițic, Cîlnic, Ciuperceni, Drăguțești, Hurezani, Lelești, Godinești, Peștișani, Prigoria, Runcu și Schela.

Vizualizări: 14,735

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: