Prichindeii din Târgu Jiu, invitați la teatru

Teatrul Dramatic ”Elvira Godeanu” din Târgu Jiu își redeschide ușile după o perioadă în care instituția de cultură a avut de suferit din cauza pandemiei provocată de noul coronavirus. Micuții din Târgu Jiu și nu numai sunt așteptați duminică, începând cu ora 10:00, iar mai apoi la ora 12:00, la un spectacol inedit.

Actorii teatrului târgujian vor urca pe scenă, iar spectacolul ce se va juca în fața celor mici este ”Iedul cu trei capre”. Purtătorul de cuvânt al Teatrului Dramatic ”Elvira Godeanu” din Târgu Jiu, Iani Gârbaciu, spune că prețul unui bilet este de 10 lei.

”Ne reluăm activitatea începând din această duminică cu spectacolul Iedul cu trei capre. Acesta a avut premiera pe televiziunile locale. Astfel, în această duminică, de la ora 12:00, dar și de la ora 10:00, tocmai pentru că au fost multe cereri, ne vom întâlni cu actorii teatrului. Este un spectacol care îi va bucura pe cei mici. De această dată, prețul va fi mai mic, fiind vorba despre suma de 10 lei. Conducerea teatrului a hotărât să mai programăm încă un spectacol la ora 10:00, mai ales că la ora 12:00 nu mai sunt locuri libere”, a spus Iani Gârbaciu, purtătorul de cuvânt al Teatrului Dramatic ”Elvira Godeanu” din Târgu Jiu.  

Directorul instituției de cultură, Cosmin Brehuță, spune că surprizele nu se vor opri aici. În perioada următoare se va juca un spectacol și pentru cei mari: ”Vom relua și activitatea cu publicul matur. Pe data de 14  februarie se va juca spectacolul Prietenul din Franța. Sperăm ca incidența să se păstreze scăzută”, a spus Brehuță.

Reprezentanții teatrului au luat toate măsurile de protecție, tocmai pentru a evita pericolul de infectare cu temutul virus.

Vizualizări: 867

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: