Prima agenție de brand și social-media din Gorj. AdSales, soluția afacerii tale!

Ai o afacere pe care vrei să o promovezi în online? Vrei să-ți crești vânzările și vizibilitatea? Vrei să regândești strategia brandului tău, de la zero?

AdSales, prima agenție completă de marketing și social-media din județul Gorj, te poate ajută să exploatezi la maxim potențialul afacerii tale.

Ionel Burtea, Owner al Abund Berry și Andreea Ciocioană, Co-fondator al Digital Charms, antreprenori din domeniul agențiilor de publicitate, productie & comerț de peste 5 ani, au identificat o nevoie fundamentală a județul nostru și au pornit într-o nouă călătorie antreprenorială, în orașul pe care ei îl numesc ACASĂ.

Plecați de pe meleagurile brâncușiene, în căutarea oportunităților oferite de orașele mai mari ale țării, Andreea și Ionel au revenit anul acesta în Târgu Jiu, pentru a susține afacerile locale în dezvoltarea lor din mediul online, oferind pachete complete de promovare și marketing.

AdSales, proiectul de suflet al celor doi, este o agenție de marketing și social-media, recent deschisă în județul Gorj, ce răspunde cu promptitudine și eficiență la nevoile afacerilor locale, de a-și promova serviciile atât în județ, cât și pe plan național.

Cu o echipă formată din tineri pasionați de mediul online, extrem de creativă, bine pregătită în social-media, brand management și online marketing, AdSales are soluții pentru afacerile aflate la început de drum, pentru cele care vor să se extindă, ori pentru cele aflate în impas.

După cum bine știm, pandemia a scos la iveală nevoia de digitalizare și multe afaceri și-au dezvoltat activitatea în mediul online.

Astfel, AdSales îți oferă servicii precum crearea unui website, SEO, pachete de management pentru rețelele de social-media (Facebook, Instagram, etc.), conținut foto/video, reclame necesare pentru comunicarea în online, branding/rebranding și consultanță pentru strategia de marketing a businessului tău. Mai mult decât atât, Adsales susține și construiește o rețea de afaceri locale, cu scopul de a facilita o buna colaborare, de tip cross-promotion.

Serviciile complete pe care le poate oferi agenția, le găsesti pe www.adsales.ro, pe Facebook ori Instagram. Întreabă-i orice pe [email protected].

Solicită și tu o analiză GRATUITĂ a nevoilor afacerii tale, completând formularul de AICI

Vizualizări: 1,404

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Tendințe:

Citește și: