Prima victorie pentru Pandurii Târgu Jiu în noul sezon

Pandurii Târgu Jiu a reuşit o primă victorie în acest sezon, impunându-se în deplasare, în meciul disputat la Bucureşti cu Metaloglobus. Gorjenii au învins cu scorul de 1-0 prin golul marcat de Nicolae Cotolan.

 

Meciul a început bine pentru gorjeni care au avut o primă ocazie de a marca în debutul primei reprize prin Rasoveanu care, a primit în careu un balon centrat de pe dreapta de Paul Chiş, trimiţând cu capul, din şase metri, pe lângă poartă.  Jocul a fost echilibrat, gazdele având o mare ocazie în minutul 28 când Claudiu Herea a executat  periculos o lovitură liberă de la 22 de metri, lateral stânga, însă mingea a trecut  puţin peste poartă.  Şi Pandurii şi-au creat o altă mare ocazie câteva minute mai târziu când Kazuki Takahashi a prins un şut bun  dar mingea a trecut puţin peste poartă. Scorul pauzei a fost egal, 0-0, fără ca vreuna dintre echipe să se fi remarcat în mod special. Totuşi Pandurii a fost echipa care s-a apărat mult mai bine avându-l în poartă pe Mihai Cotolan care a avut câteva ocazii de a se remarca. În minutul 57 Claudiu Herea a pătruns în careu pe stânga, paralel cu linia de fund,şi a şutat dar portarul Cotolan a respins în corner. Ultima fază importantă a meciului a fost  golul marcat  de Pandurii în minutul 80 când  Paul Chiş a pasat pentru Nicolae Cotolan, care a pătruns în careu şi a trimis pe lângă  portarul Nedelcovici.

Pandurii Târgu Jiu a reuşit astfel prima victorie a sezonului, abia în etapa a şaptea, afirmaţiile jucătorilor şi al antrenorului Adrian Bogoi, în ceea ce priveşte jocul în creştere al echipei dovedindu-se întemeiate.

Metaloglobus Bucureşti  – Pandurii  Târgu Jiu 0-1

Stadion: Metaloglobus (Bucureşti);

Metaloglobus: Nedelcovici - Iul. Ciubotaru, Fl. Plămadă, D. Lung, Al. Coman - Sota Mino, Andr. Lungu - Ciocâlteu, Ov. Herea (cpt.), R. Chiriac - Cl. Herea. Rezerve: Gavrilaş - L. Cazan, Stoianovici, Starîş, Ionică, Ghenovici, Duminică. Antrenor: Marius Măldărăşanu

Pandurii: Mih. Cotolan - P. Chiş, Oiţă, Vişan, Vasilescu - Lu Yuefeng, Trancă - Hery Kim, Takahashi, Rasoveanu - P. Popescu.Rezerve: Iul. Dinu - Erhard, Rob. Bratu, Nic. Cotolan, I. David, Unguru, Nichifor. Antrenor: Adrian Bogoi.

Arbitru: Marius Nechita Chioran (Cluj-Napoca); Asistenţi: Doru Claudiu Lucaciu (Cluj-Napoca) şi Cosmin Bojan (Târgu Mureş); Rezervă: Dragoş Pîrîu (Curtea de Argeş); Observatori: Dan Jiga (Bistriţa) şi Ştefan Stana (Bucureşti).

Liga 2 / Etapa 7       

Sâmbătă, 14 Septembrie

CSM Reşiţa - Turris Oltul Turnu Măgurele    1-1

Viitorul Pandurii Târgu Jiu - Concordia Chiajna     0-0

SCM Gloria Buzău - Daco-Getica Bucureşti 2-0

Metaloglobus Bucureşti - Pandurii Târgu Jiu          0-1

FK Csikszereda - Ripensia Timişoara 2-2

Dunărea Călăraşi - Universitatea Cluj 3-2               

ASU Politehnica Timişoara - Farul Constanţa        14:00

Duminică, 15 Septembrie

UTA Arad - CS Mioveni       11:30

Campionii FC Argeş - Rapid        15:30

Luni, 16 Septembrie

Petrolul Ploieşti - Sportul Snagov          18:00

Vizualizări: 1,757

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: