FCU Craiova joacă în sfârşit pe „Ion Oblemenco”

FCU Craiova, echipa patronată de Adrian Mititelu, şi care îşi desfăşoară şi în acest sezon meciurile de pe teren propriu la Severin va juca în sfârşit pe stadionul „Ion Oblemenco” din Craiova. Este vorba de doar un meci care se încadrează în condiţiile impuse de primăria din Craiova, respectiv partida cu U Cluj din 16-mile Cupei României.

 Suporterii Științei au primit astăzi vestea cea mare, respectiv că autoritățile din Bănie au acceptat să le ofere și jucătorilor lui FCU posibilitatea să evolueze pe cel mai mare stadion din Craiova. Primăria a răspuns pozitiv solicitării oficialilor alb-albaștrilor, iar după ce a fost transmisă suma pe care Adrian Mititelu trebuie să o plătească pentru disputarea acestui joc, urmează ca în cel mai scurt timp să fie stabilită și data confruntării meciului dintre FCU Craiova și U Cluj din Cupa României.

Antrenorul oaspeților, Adi Falub a spus pentru Ediție.ro că este încântat că meciul se joacă pe Ion Oblemenco, dar a recunoscut că nu este atât de importantă pentru clujeni Cupa României. "Ne bucurăm că jucăm acest meci pe Ion Oblemenco, deoarece ambele echipe au galerii foarte puternice. Nu vom întâlni un adversar ușor, deoarece Eugen Trică este un antrenor valoros. Nu uitați că el a antrenat și la CFR Cluj și nu este ușor să ajungi antrenor la granzii României. Am observat că echipa lui Eugen nu a pierdut niciun meci oficial cu el pe bancă. Însă vă spun foarte sincer că pe noi ne interesează mai mult campionatul Ligii 2, acolo unde trebuie să ne revenim cât mai repede. Nu punem mare accent pe Cupa României, iar suporterii noștri trebuie să înțeleagă că pe noi ne interesează mai mult parcursul din campionat. Până la urmă ambele echipe vor încerca să ofere un spectacol fotbalistic cât mai bun, deoarece sunt convins că vor fi prezenți la acest meci foarte mulți spectatori".

Conducătorii lui FC Universitatea Craiova nu au pierdut timpul, iar după ce au aflat că Știința va juca cu U Cluj în 16-zecimile Cupei României, Primăria din Bănie a fost deja anunțată oficial că alb-albaștrii vor să joace meciul cu "Șepcile Roșii" pe stadionul Ion Oblemenco.  Oficialii lui FCU le-au transmis autorităților locale că așteaptă răspunsul până pe 13 septembrie, deoarece ulterior Federația Română de Fotbal trebuie anunțată în legătură cu locul disputării partidei iar azi FCU Craiova a primit răspunsul oficial că poate evolue pe "Ion Oblemenco".

Vizualizări: 1,108

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: