Gilortul vrea primele puncte din deplasare

Gilortul a început mai greu noul sezon, dar acum, după ce a reuşit primul punct în Liga 3, echipa din Cărbuneşti are ambiţii mari. Cu Mario Găman pe bancă din etapa a treia a campionatului, cărbuneştenii se gândesc acum la prima victorie în deplasarea din etapa a IV-a, de la meciul cu CS Hunedoara.

Gilortul nu are cu ce se lăuda la debutul în noul sezon, dar ambiţiile fotbaliştilor pregătiţi de Mario Găman şi Bobi Staicu sunt mari acum, după ce echipa a reuşit să ia primul punct în meciul din etapa treia cu Flacăra Horezu.

Două eșecuri consecutive, 1-3 cu ACSO Filiași și 1-2 cu U Craiova 1948 SA, a înregistrat Gilortul la debut în Liga 3 şi apoi a urmat, săptămâna trecută, primul punct obținut pe teren propriu, 1-1 în fața puternicei formaţii Flacăra Horezu, echipă care a reușit să acceadă săptămâna aceasta şi în șaisprezecimile Cupei României prin victoria obținută miercuri în fața divizionarei secunde FC Argeș, fază în care trupa vâlceană va întâlni Astra Giurgiu.

Gilortul are acum pe bancă un cuplu nou de antrenori, Mario Găman, principal, și Bobi Staicu, secund, și se pare că cei doi au reușit să revitalizeze echipa.  

Cei de la Cărbuneşti îşi dau seama că au în faţă poate cea mai puternică serie, cu echipe foarte bune și este greu încă de estimat cine se va bate la promovare şi cine va lupta în partea de jos a clasamentului deoarece majoritatea duelurilor de până acum au fost echilibrate.

În etapa a patra, Gilortul are o deplasare grea, dar elevii lui Mario Găman speră să aducă primele puncte din deplasare. CS Hunedoara se anunță un adversar mai mult decât incomod, în condițiile în care a înscris 6 goluri în primele două jocuri, fiind o echipă tânără cu o bună condiție fizică. Sezonul trecut formația hunedoreană s-a clasat pe locul 9 în seria a IV-a, iar acum a acumulat 3 puncte după un 2-4 la Dăești, 4-2 cu Național Sebiș și 0-1 la Lipova.

Partida dintre CS Hunedoara și Gilortul va avea loc sâmbătă, 14 septembrie, de la ora 17:00, pe stadionul „Michael Klein” din Hunedoara și va fi oficiată de o brigadă craioveană, condusă la centru de Dan-Ștefan Buzărnescu.

Etapa a 4-a - 14 septembrie 2019

ACS Poli Timişoara - U Craiova 1948 SA

Flacăra Horezu - ACSO Filiaşi

CS Hunedoara - Gilortul Târgu Cărbuneşti

Gloria Lunca Teuz Cermei - Şoimii Lipova

LPS Cetate Deva - Naţional Sebiş

Crişul Chişineu Criş - Viitorul Dăeşti

Fortuna Becicherecu Mic - CSC Ghiroda şi Giarmata Vii

Progresul Pecica - CS Comunal Dumbrăviţa

Vizualizări: 575

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: