Misiune uşoară pentru Petrolul Bustuchin în etapa a 3-a. Program Liga 4 Gorj

Sâmbătă şi duminică sunt programate meciurile din etapa a treia a Campionatului Judeţean Gorj, Liga 4, etapă din care sâmbătă sunt programate două jocuri, la Novaci şi Baia de Fier, iar duminică celelalte cinci partide. Duminică se vor disputa şi meciurile etapei a patra a campionatului Ligii a 5-a, din care miercuri s-au jucat meciurile etapei a treia, etapă intermediară.

Liderul campionatului judeţean, Liga 4, Petrolul Bustuchin, va juca în etapa a treia pe teren propriu cu Ştiinţa Flacăra Roşia de Amaradia, formaţie care are doar un punct în clasament şi se află pe locul 11. Pentru Petrolul, care şi-a propus ca obiectiv câştigarea titlului de campioană în acest sezon, pare a fi o misiune facilă obţinerea victoriei, mai ales că la acest meci va conta şi pe aportul propriilor suporteri. Echipa din Bustuchin a avut un start bun de sezon, reuşind două victorii în primele două etape, ambele la scor. Meciul se joacă pe stadionul din Bustuchin, duminică, cu începere de la ora 13:00.

Un meci mai dificil va avea a doua clasată, Jiul Rovinari, care duminică, tot de la ora 13:00, primeşte vizita celor de la Internaţional Băleşti, o echipă cu evoluţii destul de bune sezonul trecut. Cea de-a treia echipă care are maxim de puncte după două etape, Ştiinţa Turceni, va juca în deplasare în etapa a treia, meciul cu CS Novaci fiind programat sâmbătă, cu începere de la ora 17:00. Tot sâmbătă, de la ora 14:00, se va juca şi partida dintre Avântul Baia de Fier şi Vulturii Fărcăşeşti.

Duminică se vor juca şi meciurile din etapa a patra a Ligii a cincea,  în acest eşalon AJF Gorj programând miercuri o etapă intermediară.

După trei etape în eşalonul 5 din campionatul judeţean, lider în clasament este echipa Pandurii Padeş care are maxim de puncte, respectiv nouă, la egalitate cu Unirea Bolboşi, cea de-a doua clasată.

Galerie foto




Vizualizări: 1,045

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: