Meci special cu Metaloglobus pentru Kazuki

Kazuki Takahashi, japonezul din lotul celor de la Pandurii Târgu Jiu, a fost prezentat cu puțină întârziere, pentru că abia cu o zi înaintea meciului cu Gloria Buzău a fost legitimat şi a putut debuta în noul sezon.

Venit în România la începutul acestui an, la FCU Craiova, Kazuki s-a acomodat mai greu la fotbalul românesc, unde se pune mare accent pe pregătire fizică şi intensitate.

Kazuki Takahashi este primul japonez care a evoluat la Pandurii Târgu Jiu, el debutând abia în etapa a şasea, după ce timp de două luni doar s-a antrenat cu Pandurii şi a evoluat doar în meciurile amicale din vară.

„Am venit aici de aproximativ două luni, m-am antrenat constant cu echipa, dar nu am putut juca în primele cinci meciuri oficiale din acest sezon. Acum în sfârşit pot juca, am debutat la ultimul meci, dar nu am reuşit să câştigăm acest meci, deşi ne doream să luăm cele trei puncte”, a spus Kazu la conferinţa de presă în care a fost şi prezentat.

Japonezul s-a integrat deja foarte bine în lot: „Mă gândesc că fiecare meci e foarte important pentru noi şi fiecare punct poate face diferenţa atunci când campionatul se va încheia. De aceea trebuie să fim cencentraţi la fiecare meci şi trebuie să ne luptăm pentru fiecare punct. Poate acesta va face diferenţa între a rămâne în Liga 2 sau a retrograda”.

Înainte de a veni în România, Kazuki a mai jucat în Spania şi în Finlanda şi este de părere că în România se pune mai mare accent pe pregătirea fizică şi pe intensitate.

Kazu îşi doreşte victoria echipei sale în meciul cu Metaloglobus pe care îl consideră ca fiind unul special, pentru că va avea ocazia să joace contra unui conaţional al său: „Au trecut şase meciuri în care nu s-au luat trei puncte, deci nu stăm foarte bine, trebuie să încercăm să dăm tot ce e mai bun pe teren pentru a lua cele trei puncte la meciul cu Metaloglobus. Pentru mine este un meci important pentru că la adversari joacă şi un fotbalist japonez şi îmi doresc să câştig în faţa sa la acest meci. Joc prima dată aici împotriva unui japonez, aşa că este un meci special pentru mine”.

La Metaloglobus joacă de la începutul acestui an mijlocaşul japonez Sota Mino, care a devenit jucător de bază al formaţiei bucureştene.

Vizualizări: 843

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: