Primar: A fost un an cu multe evenimente 

Anul 2021 nu a fost unul foarte greu, dar nici ușor pentru mai mulți primari din Gorj, mai ales din punct de vedere pandemic. De exemplu, edilul din Turburea, Ion Bârcă, spune că nu se poate declara foarte mulțumit de modul în care s-a desfășurat acest an. Motivele sunt legate de valurile pandemice, dar și de tensiunile politice.  
 
Bârcă speră ca anul 2022 să fie unul mai bun pentru investiții, iar pandemia să dispară. ”Trăgând linie, nu a fost un an chiar foarte rău pentru Turburea. A fost totuși un an cu multe evenimente, mai ales cu acest virus. Nu a fost un an care să mă bucure pe deplin și să zic că s-au făcut multe. Mai multe am făcut pe parte medicală. Să sperăm că anul acesta va fi unul mult mai bun pentru toți românii. Trebuie să avem încredere în Dumnezeu și să scăpăm de pandemie. Toată lumea ar trebui să se vaccineze și să aibă încredere în medici”, a spus Ion Bârcă, la Radio Infinit.

 
Primarul spune că una dintre cele mai importante investiții este sala de sport care este finalizată în proporție de 70% și are o valoare de 2.000.000 de euro, proiectul fiind derulat prin Compania Națională de Investiții.

”Este o investiție care este în proporție de 70%, sala de sport. Mai avem și căminul cultural, dar și vestita grădiniță. Sperăm că se vor mai schimba lucrurile pe viitor. Am mai depus și pe fonduri europene. Vrem să schimbăm iluminatul public cu 800 de lămpi, plus turnarea covorului asfaltic pe 7 kilometri”, a mai spus primarul.   

Vizualizări: 1,446

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: