Primar, atac la Iohannis: ”A transformat țara într-o moșie a lui!”

Criza politică din România creează tot mai mulți nervi în rândul primarilor din județul Gorj, mai ales că traversăm o perioadă mai grea din punct de vedere pandemic. Unii edili îl acuză pentru asta pe președintele Klaus Iohannis.

Primarul social democrat al comunei Turburea, Ion Bârcă, spune că președintele Klaus Iohannis tratează România ca pe propria sa moșie. ”Dacă nu are nimeni ce să-i facă, face ce vrea”, spune Bârcă, fiind indignat de cele întâmplate.

”Criza aceasta politică este provocată chiar de președintele Klaus Iohannis. Nu a respectat Constituția României, iar dacă nu are nimeni ce să-i facă, omul face ce vrea. Zice că România este moșia lui. Știm destul de bine în ce hal a ajuns România acum. Nici nu au oameni pregătiți în PNL, degeaba vorbim. Ei acum încearcă să dreagă busuiocul și să intre la guvernare cu PSD. Eu nu aș fi intrat. Pentru ce să muncim noi și să astupăm ce au făcut ei? Eu mă așteptam ca PSD să nu intre la guvernare și să fie alegeri anticipate. A transformat România într-o colonie a lui personală. Nu-i interesează de viața oamenilor”, a spus Ion Bârcă, la Radio Infinit.  

De altfel, mai mulți primari PSD le-au transmis parlamentarilor că nu sunt de acord cu intrarea partidului la guvernare, la remorca PNL.

Vizualizări: 1,765

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: