Primar: Azi ar fi trebuit să dau salariile

Rectificarea bugetară a trecut luni prin guvern, dar va mai dura ceva până când primăriile vor vedea banii în cont. Problemele au apărut deja. Primarul din comuna gorjeană Roșia de Amaradia, Liviu Cotojman, a spus că astăzi ar fi trebuit să dea salariile celor 51 de însoțitori ai persoanelor cu handicap, dar nu a avut de unde.

"Situația este critică și suferă tocmai acei oameni care au oricum probleme. Eu ar fi trebuit să virez astăzi salariile însoțitorilor persoanelor cu handicap. Mai am nevoie de 600.000 de mii de lei până la finalul anului doar pentru această cheltuială, bani pe care îi aștept la rectificare", a spus Cotojman.

Primarul a făcut adrese către Consiliul Județean Gorj și speră să vadă cât mai repede banii în cont, pentru că oamenii au nevoile lor și nu pot să aștepte. "Am speranța că solicitarea noastră va fi soluționată favorabil și cât mai repede. Noi am vrea măcar acești bani, plus 1,2 milioane de lei de care avem nevoie pentru cofinanțarea proiectelor", a mai spus primarul din Roșia de Amaradia. (R.S.)

Vizualizări: 2,297

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: