CNI întârzie recepţia stadionului din Târgu Jiu

Au trecut zece zile de când gardurile care împrejmuiau stadionul din Târgu Jiu au fost îndepărtate şi lucrările de la aleile din jurul arenei par să fie finalizate. Nu există nici un semn însă că lucrările ar fi recepţionate de Compania Naţională de Investiţii de la firmele constructoare.

Recepţia stadionului Municipal din Târgu Jiu nu a demarat nici acum deşi ne apropiem de jumătatea lunii august şi se vorbea de recepţia lucrărilor chiar de la începutul lunii iulie.

Întrebat despre recepţia lucrărilor de la stadion, viceprimarul Aurel Popescu a spus că nu e problema primăriei deocamdată, pentru că recepţia de la constructor o face Compania Naţională de Investiţii: „Recepţia lucrărilor este o problemă a Companiei Naţionale de Investiţii pe care nu o putem discuta noi cei de la Primărie. Aceasta se face mai întâi între CNI şi constructor şi abia după aceea putem purta o discuţie despre predarea de către CNI către primărie a acestei investiţii deosebit de importante pentru Municipiul Târgu Jiu”.  

Popescu spune că din punctul de vedere al primăriei lucrările de amenajare a spaţiilor din jurul stadionului sunt aproape de a fi finalizate, dar CNI nu a dat nici o informaţie referitoare la recepţia lucrării: „Noi suntem aproape de finalizare privind amenajarea exterioară.  Nu avem informaţii că s-ar fi început recepţia lucrării şi nici nu ne-au fost solicitate persoanele desemnate care să participe în cadrul acelei comisii de recepţie. Nu pot preciza când va începe pentru că este problema CNI şi acestea aspecte interesează efectiv constructorul care trebuie să finalizeze această predare a stadionului către companie”.

În acest timp în care recepţia lucrărilor de la stadion se pasează de la primărie la constuctor sau la CNI, târgujienii se plâng pe reţelele sociale că s-a construit un stadion să fie ţinut ca „bibelou” în centrul oraşului în timp ce ei sunt nevoiţi să stea la meciuri în condiţii improprii în tribunele terenului sintetic.

Vizualizări: 2,092

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: