Primar: Când am fost în curtea primăriei am crezut că am intrat în cimitir

Surpriză neplăcută pentru noul primar din comuna gorjeană Bolboși. Mare i-a fost mirarea atunci când a ajuns la primărie și a văzut dezordinea din instituție. Viorel Rotaru a avut impresia că a intrat într-un cimitir atunci când a inspectat curtea primăriei. Primarul nu a stat prea mult pe gânduri și a trecut la treabă.

Primul lucru pe care l-a făcut primarul din Bolboși după ce și-a preluat mandatul a fost să facă ordine în primărie. ”Vreau să vă spun că am găsit o dezordine totală. Mă refer aici și la documente, dar și la curățenie. Un adevărat haos. În plus, salariații veneau și plecau când voiau. Am stabilit program de lucru de la 8.00 la 16.00 pentru toată lumea. Nimeni nu avea nicio regulă, fiecare făcea ce voia și, în plus de asta, nu o să tolerez bârfele și certurile. Salariații primăriei sunt ca șoarecele cu pisica. Nu e posibil așa ceva. Nu putem lucra în aceste condiții. Nimeni nu avea obiectul muncii. Nici cei de la 416 nu știau când să vină și când nu, așa că am stabilit să vină 2 vineri de lună”, a precizat primarul Viorel Rotaru.

Primarul a rămas surprins când a găsit centrala termică nefuncțională și angajații se încălzeau cu ce puteau.

Șocul a fost mare pentru Viorel Rotaru să constate că primăria nu are grupuri sanitare. ”Când am ajuns în curtea din spatele primăriei am crezut că am intrat în cimitir. Numai crengi, iarbă și centrala parcă ar fi fost aruncată acolo, nu era legată la coș, în timp ce salariații stăteau cu radiatoare fiecare sub birou să nu le fie frig. Nu se poate să funcționezi așa. Am decis să facem și grupuri sanitare, că suntem în plină pandemie și nu e posibil să nu avem așa ceva la primărie, mai ales acum că regulile de igienă sunt sfinte”, a mai spus primarul din Bolboși.

Vizualizări: 5,429

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: