Primar: Dacă dădeam două miliarde, acum eram deputat

Primarul Ion Ciocea din comuna gorjeană Bustuchin nu a îngropat securea războiului nici la mai bine de trei ani de când a fost îndepărtat de pe lista candidaților pentru Camera Deputaților. Mai mult, primarul face declarații grave și susține că a fost tăiat din fruntea listei pentru că nu ar fi cotizat pentru partid. „Eu trebuia să dau două miliarde de lei vechi. Dacă dădeam, acum eram deputat”, a declarat primarul din Bustuchin.

Ion Ciocea nu poate să treacă nici acum peste episodul de la alegerile parlamentare când a fost șters de pe listă cu puțin timp înainte de lansarea candidaților. Primarul susține că știe și acum de unde i se trage totul. I s-ar fi cerut bani și nu a avut de unde să dea. „Ca să ajung la Parlament, eu trebuia să dau două miliarde de lei vechi. Locul unu sau doi, la Camera Deputaților, asta era. Să dau două miliarde de lei, care să meargă la partid, la București. Domnul Cârciumaru mi-a spus că domnul Dragnea a spus asta. Eu am spus: Nu am luat, nu dau. Puteam să promit, că nu aveam de unde să dau, clar, dar să promit și să fac și eu ce au făcut alții. N-am putut. Nu a spus: Dă-mi-i mie, a spus că așa a zis Dragnea și apoi domnul Weber m-a suspendat, iar domnul Cosmin Popescu e o mare dezamăgire pentru mine mai ales că m-am luptat cu domnul Călinoiu să îl facem președinte la Consiliul Județean. Eu, de trei ani, nu vorbesc cu dumnealui. De trei ani, nu primim bani de la Consiliul Județean la Bustuchin”, a declarat primarul din Bustuchin, Ion Ciocea.

Dacă ar fi avut bani, acum era deputat, aadăugat Ciocea, la Târgu Jiu TV: „Știți bine că, în penultima seară, la București, am fost dat jos de pe listă eu de la Deputați și domnul Călinoiu, de la Senat, chipurile că am fost incompatibili. Mie nu îmi e frică atâta timp cât știu că sunt corect. Dacă era să fac, dădeam banii și eram deputat astăzi”.

Vizualizări: 2,573

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: