Primar: E ordin de sus să ne ia dracu pe toți

Trecerea de la starea de urgență la starea de alertă îi pune pe gânduri pe primarii gorjeni. Deși sunt conștienți că era timpul ca oamenii să nu mai fie ținuți în casă, edilii se tem de cum se vor desfășura lucrurile începând de săptămâna viitoare și sunt siguri că nu se va mai ține cont de distanțarea socială.

Aristide Șerbănescu, primarul din comuna Schela, susține că ceea ce s-a întâmplat până acum a fost liniștea de dinaintea furtunii. ”Eu stau în cazarmă și aștept coronavirusul. Până acum nu am avut nici un caz, că de Schela se ferește și COVID-ul, dar să vedeți ce va fi de luni încolo. O să ne umplem, pentru că o să umble toți ca bezmeticii, o să se îmbulzească la magazine, o să circule peste tot și să vedeți atunci explozie de cazuri, că noi așa suntem. Oricum e ordin de sus să ne ia dracu pe toți”, a spus Șerbănescu.

Primarul din comuna Slivilești, Sorin Bucurescu, e de părere că viața trebuie să reintre în normal și oamenii să circule. ”Oamenii au nevoie să iasă pentru a putea trăi. Un localnic a venit la mine să-mi spună că nu știe cum se moare de Covid, dar de foame a văzut. Sunt zeci de cetățeni care vin la mine și îmi aduc bani să mă duc la oraș să le fac cumpărăturile, că sunt bătrâni, nu pot pleca pentru că nu se încadrează în acele orele și trebuie să pună răsaduri, să cumpere pui și ce le mai trebuie. Eu nu zic nici că a fost bine cum au decis guvernanții, nici că a fost rău, dar sper să nu ajungem slugile Europei”, a spus Bucurescu.

Primarul din Roșia de Amaradia speră ca oamenii să înțeleagă faptul că trebuie respectate niște reguli pentru a nu fi impusă din nou starea de urgență. ”Oamenii cred că așteaptă să se dezmorțească și să se elibereze, să reintre în normal, dar sper să nu ne întoarcem de unde am plecat, adică la starea de urgență. Eu sper că vremea se încălzește și virusul va ceda”, a spus Liviu Cotojman.

Vizualizări: 5,331

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: