Primar din Gorj, naş pentru 50 de cupluri

Zi specială pentru mulţi dintre gorjenii de pe Valea Amaradiei. Pentru prima dată, administraţia locală din Căpreni a organizat, joi, Nunta de Aur, un complex de manifestări prin care i-a cinstit pe locuitorii care au împlinit 50 de ani de la căsătorie. Cei trei preoţi din comună au susţinut o slujbă religioasă la lăcaşul de cult din centrul localităţii, iar primarul Emil Cătănoiu şi soţia sa au fost naşii celor 50 de cupluri.

După slujba religioasă, cu toţii au mers la o masă festivă. Administraţia locală a amenajat un cort, iar atmosfera a fost întreţinută de câţiva tineri artişti. Printre „mirii” care şi-au reînnoit jurămintele s-a aflat şi unul dintre fiii Sofiei Drăghici, fostă interpretă de muzică populară din localitate.

Pentru că au rezistat împreună vreme îndelungată, autorităţile locale din Căpreni au oferit sărbătoriţilor şi un premiu în bani. „Este pentru prima dată când se organizează un astfel de eveniment şi a trebuit să îi inventariem pe toţi, pe cei care au împlinit 50 de ani de la căsătorie. Pentru cuplurile sărbătorite avem un program bine stabilit. Consiliul Local a aprobat să le dăm şi un premiu în bani, 400 de lei, o diplomă de excelenţă şi câte o floare”, a declarat Emil Cătănoiu, primarul comunei Căpreni.

Autorităţile locale şi-au propus ca anual să organizeze astfel de evenimente pentru vârstnicii din Căpreni.

Galerie foto






Vizualizări: 6,889

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: