Primar: ”Fraților, nu vă înțeleg! Sunt foarte revoltat”

Un primar liberal din Gorj se arată extrem de revoltat în urma situației create după căderea guvernului. Edilul din Roșia de Amaradia, Liviu Cotojman, spune că nu este normal ceea ce se întâmplă în acest moment în țara noastră. Acesta a adus în discuție și posibilitatea organizării alegerilor anticipate, declarând că partidul din care face parte ca avea parte de un eșec major.

”Gestionăm foarte rău această situație privind scumpirile și situația economică. Nu știu de ce nu sunt atenționați cei responsabili. Și noi tragem un semnal de alarmă. Trebuie crescute alocațiile și veniturile. Sunt multe lucruri pe care PNL nu le speculează. Dacă spun că vor crește salariile, dar aplică plafonarea, degeaba. Nu știu cum de reprezentanții de la sindicate se lasă păcăliți”, a spus Liviu Cotojman, la Radio Infinit.

Primarul a mai declarat faptul că nici măcar el nu mai înțelege situația din partid, deși este un liberal convins. ”Și la vouchere de vacanță au greșit grosolan. Oamenii au plecat în străinătate. Când aveau vouchere se duceau pe litoralul românesc. Aduceau aport economiei țării, așa au dat banii la alții. Fraților, nu vă înțeleg, așa le spun colegilor mei. Sunt foarte revoltat. Nu este normal ce se întâmplă, sunt inconștienți. Alții stau la colț și fructifică orice derapaj. Oamenii au nevoie acum de ajutor, nu anul viitor. Toate prețurile au crescut, noi oamenii de rând avem de suferit”, a mai declarat Cotojman.

Vizualizări: 3,219

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: