Primar: Înștiințarea de evacuare nu are nicio valoare

Primarul din comuna gorjeană Bălești, Mădălin Ungureanu, le dă asigurări cetățenilor care locuiesc în blocul din localitate că nu vor fi evacuați. Oamenii au fost înștiințați să părăsească locuințele de o societate care se ocupă de reciclarea maselor plastice, firmă care este și proprietară pe terenul de sub bloc.

Primarul Ungureanu spune că oamenii au primit aceste notificări, dar asta nu înseamnă că trebuie să părăsească casa în care trăiesc de zeci de ani.

”Au primit o notificare de la depozitul de reciclare, dar asta nu înseamnă că vor fi evacuați și nu înseamnă că își vor părăsi locuințele. Locatarii din blocul respectiv sunt cetățeni care au act clar de vânzare-cumpărare asupra acelor imobile. În mod categoric, nu se pune problema de părăsire a locatarilor din blocul respectiv. Știu că firma a devenit proprietară pe teren anul trecut, l-a cumpărat de la o firmă de la Sibiu, dar nu este proprietară pe bloc. Dacă nu vom ajunge la un numitor comun, cu siguranță vom merge în instanță. Primăria este alături de acei cetățeni. Înștiințarea de evacuare nu are nicio valoare, din punctul meu de vedere”, a spus Mădălin Ungureanu, la Radio Infinit.

Edilul a vorbit și despre promisiunea pe care firma de salubritate a făcut-o în urmă cu câteva luni, însă nu s-a întâmplat nimic. ”Reprezentanții firmei și-au luat angajamentul că își vor reloca activitățile în altă parte. Este vorba despre o zona de extravilan a localității”,  mai declarat Ungureanu.

Vizualizări: 5,878

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: