Primar: La capitolul drumuri stăm foarte prost

Dacă în localitățile dezvoltate din Gorj pretențiile cetățenilor au crescut, la polul opus sunt comunele unde nu s-a investit mai nimic, iar localnicii de aici nu își doresc prea multe. Este cazul comunei gorjene Alimpești, codașă la investiții, unde localnicii nu vor decât să aibă drumurile asfaltate.

Recunoaște acest lucru chiar primarul comunei cu 21 de kilometri de drumuri comunale și sătești, din care numai trei kilometri au asfalt.

”La capitolul drumuri stăm foarte prost. Când am venit eu la primărie am găsit asfalt doar pe doi kilometri de drum în 20 de ani și am mai turnat eu un kilometru din ce bani erau în conturi în iarna de după alegeri. Deci în 20 de ani s-au făcut 3 kilometri de asfalt. În acest moment, singura soluție ar fi să primim finanțare prin Anghel Saligny, unde am depus un proiect în valoare de aproximativ 22.000.000 de lei pentru reabilitarea a 11, 6 kilometri”, a spus Victor Drăgulescu, primarul din Alimpești.

Pentru că starea drumurilor este una proastă, localnicii din Alimpești nu vor decât să aibă asfalt la poartă.

”Toate drumurile din Alimpești sunt în pantă și sunt pietruite. De fiecare dată când plouă, curg șiroaiele și efectiv spală drumurile. Noi mai refacem la ele, dar degeaba. Oamenilor nu le trebuie nimic altceva decât să facem drumurile care nu au fost niciodată asfaltate”, a mai spus primarul din Alimpești.

Vizualizări: 2,068

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: