O primărie din Gorj vrea să obțină bani prin PNRR pentru mai multe proiecte

Autoritățile locale din comuna Bustuchin lucrează la mai multe proiecte pentru a obține finanțare prin PNRR. Aproximativ 25.000.000 de lei ar putea ajunge în localitate pentru investiții.

Două stații pentru încărcare electrică, precum și achiziția de microbuze școlare se regăsesc pe lista de proiecte care ar putea primi finanțare prin PNRR.

”Vrem să depunem mai multe proiecte. Ne dorim două puncte de încărcare electrică cu câte două stații fiecare, dar și să achiziționăm două microbuze școlare electrice. Noi avem două microbuze pentru transportul elevilor, dar unul are peste 10 ani și, dacă le putem înlocui, trebuie să profităm de această oportunitate”, a declarat Ion Ciocea, primarul din Bustuchin.

Acestea nu sunt singure investiții care se vor derula prin PNRR. ”Vrem să solicităm bani și pentru reabilitarea câtorva clădiri publice, precum și pentru acoperirea bazinului de înot din comună și în felul acesta o să-l facem funcțional pe toată perioada anului. Am putea atrage la Bustuchin în jur de 24.800.000 de lei”, a mai spus Ciocea.

Vizualizări: 1,682

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: