DGASPC Gorj caută un medic și un asistent

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Gorj face angajări. Caută un medic specialist și un asistent medical. Posturile sunt libere la centrele din Târgu Jiu, respectiv Suseni.

De medic specialist, este nevoie la Centrul de plasament destinat protecției rezidențiale a copiilor cu dizabilități din cadrul Complexului de servicii comunitare pentru copilul cu handicap Târgu Jiu. Candidații trebuie să aibă studii superioare de lungă durată, profilul medicină și specializarea medicină generală, pediatrie, neurologie, psihiatrie sau medicină de familie.

De asemenea, trebuie să dețină certificat care să ateste obținerea titlului de medic specialist și certificat de membru al Colegiului Medicilor din România, însoțit de avizul anual valabil.

Concursul se va organiza conform calendarului următor: 26 aprilie 2022 este data limită pentru depunerea dosarelor. Pe 10 mai, va fi proba scrisă, iar interviul va avea loc pe 13 mai.

În plus, DGASPC Gorj mai angajează și un asistent medical balneofizioterapie, la Complexul de îngrijire și asistență Suseni – Centrul de abilitare și reabilitare pentru persoane adulte cu dizabilități Suseni. Dosarele de candidatură pot fi depuse până pe 26 aprilie.

Vizualizări: 1,731

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: