Vîlceanu (PNL): Vineri merg într-o carieră

Liderul PNL Gorj, Dan Vîlceanu, a anunțat pe pagina de socializare că vineri după Paște va merge într-o carieră minieră pentru a sta de vorbă cu minerii. A cerut permisiunea conducerii CE Oltenia și a fost refuzat, după care a văzut că luni i s-a permis accesul unui ministru.

“Am făcut în ultimul an mai multe solicitări la conducerea CE Oltenia să-mi permită să intru în carieră, să mă adresez oamenilor pe probleme care îi vizează. Au refuzat mereu, fără să aibă argumente. Astăzi, ministrul Apelor și Pădurilor, Ioan Deneș, a intrat în carieră. Dacă el a mers înseamnă că pot să merg și eu”, a scris Vîlceanu pe pagina de socializare.

Vîlceanu susține că l-a întrebat pe Sorin Boza, președintele Directoratului CE Oltenia, de ce ministrul Deneș poate vizita o carieră și el nu. “Mi-a răspuns că Deneș nu va merge în carieră, că întâlnirea va fi la Prefectură. Ca să fie mai clar, mi-a garantat că nimeni nu va intra în carieră. Ei bine, Deneș și pesediștii au fost în carieră. Ei au evitat să dea ochii cu oamenii, pentru că le e frică de ei, i-au mințit prea mult. Eu cu oamenii vreau să vorbesc”, a scris Vîlceanu. (A.A.)

Vizualizări: 2,027

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: