Primar nemulţumit de lucrările la reţelele de apă şi canalizare

Primarul Florin Cârciumaru este nemulţumit din cauza lucrărilor de investiţii pe care le realizează Hidroconstrucţia la reţelele de apă şi canalizare. Potrivit edilului local, în această săptămână un reprezentant al societăţii de la nivel central va veni la Târgu Jiu pentru a se purta discuţii privind graficul de lucrări. Cârciumaru spune că târgujienii sunt îndreptăţi să se plângă din cauza disconfortului creat de aceste lucrări care se desfăşoară în ritm anevoios.

Primarul municipiului Târgu Jiu şi-a prezentat, săptămâna trecută, nemulţumirile  la nivel central privind lucrările la reţelele de apă şi canalizare pe care le realizează Filiala Gorj de la Hidroconstrucţia. „S-a întrunit un Comandament la care a participat şi domnul director de la Agenţia de Mediu. Mi-am spus în acel comandament nemulţumirile pe care le am la ora actuală faţă de modul în care îşi desfăşoară activitatea societăţile care lucrează pe acest program. Sper ca după discuţiile avute în cadrul întâlnirii respective, care a durat mai bine de cinci ore, problemele să se rezolve. Sunt nemulţumit atât de modul în care se organizează activitatea, cât şi de calitatea lucrărilor. Cred că s-a tras un semnal de alarmă în dreptul conducerii Hidroconstrucţia”, a declarat Florin Cârciumaru.

Edilul local spune că târgujienii sunt îndreptăţi să se plângă de disconfortul pe care îl produc lucrările de investiţii. „Sunt de acord cu cetăţenii care sunt nemulţumiţi de ritmul lucrărilor, de calitatea lucrărilor, pentru că asta este realitatea. Tocmai de asta am intervenit şi sper ca de aici încolo lucrurile să se îndrepte în bine. Vorbim despre programul privind modernizarea reţelelor de alimentare cu apă şi programul de modernizare al reţelei de canalizare. Din informaţiile pe care le am, în această săptămână va veni la Târgu Jiu un reprezentant din conducerea de la Bucureşti pentru a discuta pe grafic. Trebuie ca în 2015 lucrările să fie finalizate”, a mai precizat primarul Cârciumaru.

Vizualizări: 143

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: